2130475021 6972468626 Πετρούπολη, Αθήνα gkouk.2ik@gmail.com


______
2IK Electricity Technologies

Η εταιρεία 2IK Electricity Technologies εδρεύει στη Πετρούπολη & ειδικεύεται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ισχυρών ρευμάτων καθώς και ασθενών ρευμάτων (συναγερμοί, κεραίες, κάμερες, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα Η/Υ). Όλα τα έργα που εκτελούμε, γίνονται βάσει λεπτομερών και ακριβών υπολογισμών και πάντα σε πλήρη εναρμόνιση με τους κανόνες ασφαλείας.

Τα έργα μας ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα κατασκευής και την ασφαλή λειτουργία τους. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες του χώρου έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες μας.

Προτεραιότητά μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή με εργασίες υψηλής ποιότητας, ο σεβασμός στις ανάγκες σας και το χτίσιμο της αμοιβαίας εμπιστοσύνης για μακρόχρονες συνεργασίες με γνώμονα την ανθρώπινη σχέση.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Η πολύχρονη εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία

& η άρτια τεχνική μας κατάρτιση, εγγυάται στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Alarm

Alarm

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πιο επώνυμους κατασκευαστές συστημάτων συναγερμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης - CCTV

Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης - CCTV

Η 2IK Electricity Technologies αναλαμβάνει τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης (CCTV) τα οποία χρησιμοποιούνται σε οικίες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΔΙΚΤΥΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να δώσουμε άμεσα και αποτελεσματικά λύσεις στις δικές σας ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ